DADILJA – Jebe me klinjo kojeg sam čuvala

Kad sam napunila 18 godina i odlepila što mi roditelji ne daju više džeparca , počela sam da tražim po oglasima ponude za posao dadilje. Bilo je leto , pa nisam imala obaveza u školi. Našla sam divan par sa slatkim dečačićem od 8 godina preko novina. Roditelji su mu puno radili privatno a ja sam trebala da mu kuvam i da ga šetam , bogami po ceo dan skoro.
Ja sam bila oduševljena platom a dečak me je na prvi pogled zavoleo. Kad su roditelji videli da sam draga njihovom jedincu , uzeli su me u službu. Prvi dan sam ujutro nabrzinu pristavila ručak i izvela tog krupnookog ridjeg dečaka u park . Igrali smo se žmurke i vijali se. A onda je bio pao i povredio kolena i šake. Nije bio krupan pa sam ga ponela u rukama. Stan je bio vrlo blizu.
Nežno sam ga očistila i ljubila da prođe. Bio je uplakan pa sam ga malo umila. Dovršila sam ručak i stavila ga da leži da mu glava bude u mom krilu. Čitala sam mu bajku Snežana i 7 patuljaka. On je slušao i igrao se sa mojom dugom plavom kosom. Pogledao je u moje velike grudi od dole i rekao mi ti ćeš sigurno biti dobra mama . Nasmejala sam se . Zašto to misliš ? Pa imaš puno mleka za bebu. Primetio je svojim malim slatkim ustima. Bio je umoran i zaspao je tako. Ja sam ga zagrlila i nisam se pomerala da se on ne bi probudio. Sledeći dan smo bukvalno potrčali jedno drugom u zagrljaj kad sam došla ujutro. Tražio mi je da mu pravim žute kolače sa višnjama. Učila sam ga kako se to radi , pa smo brzo i završili. Onda smo crtali flomasterima i smejali se puno.
Svaki dan nam je bio bolji od predhodnog . Kad je došao septembar , ja sam imala puno obaveza u školi, pa smo se oprostili. Plakali smo oboje i obećali da ćemo se videti ponovo. Navraćala sam ja ponekad kad bih stizala ali tamo je bila neka druga žena, pa mi je onda već bilo glupo . Prošle su godine . Završila sam fakultet , izlazila sa momcima, putovala. Imala sam 28 godina kad sam se setila mog dragog dečaka i odlučila da ga posetim. Nazvala sam roditelje i oduševljeno smo se izd…procitaj vise na Pusica.com