CUCKOLD: Moja ženica je prava drolja i uživao sam u tome – II dio

Nastavak erotske priče.. cuckold: Moja ženica je prava drolja i uživao sam u tome… Jutro je već uveliko prošlo…Svaki čas sam gledao u ekran telefona, čekajući da mi stigne SMS od ženice, ili, bar, da vidim da je dostupna. Kako me drolja počela nervirti, ne zbog toga što je ostala od sinoć u hotelu , na jebačini sa Turčinom, vec zbog toga što se tako lakomisleno ponaša.
Nisam brinuo , da se nešto loše desilo.Znao sam da je ona vlada situacijom, da svojom vrelom pičkicom “kroti” jebača, koji ju je i sinoć, na moje oči, razbijao kurcem…praznio se ko bik u njenu pičkicu, ne obazirući se mnogo na moje prisustvo.
Čak šta više, tražio je od mene, ne dozvolu, nego priznanje, da želim da mi tuca ženicu…da je dobro izjebe. Nije krio da zna mračnu stranu našeg braka. Naravno…ja sam priznao …tražio sam da mi izjebe ženicu, rekao sam bez blama, da oboje to želimo, a on je celu noć ispunjavao moje želje, puneći spermom moju ženicu, ko konj mladu ždrebicu. Nije krio da ga uzbudjuje što pred mužem, rastura “poštenu”, udatu – moju, ili bolje da kažem “našu” kurvicu.
Pred očima mi se opet vrteo film njihove jebačine… Iako sam izdrkao, dok sam je čekao…napetost me nije prolazila. Čak ni osećaj krivice, što sam je podrržao da se izjebe sa Turčinom, kojeg nije ni poznavala, a isto veče je završila na toj obrezanoj kurčini, ko poslednja drolja.
Malo me smetalo što je Turčin nazivao droljetinom, terao je da ga moli da je žestoko jebe, da mu prizna, da joj se svidja njegova obrezana velika batina… da sama tražii, da je puni spermom i da samu sebe naziva droljom , koja voli tursku obreznu veliku kurčinu, ali…ta bi se ljutnja brzo pretvorila u uživanje – u “zabranjenom voće”. Ta jebačina puna prljavog, poganog vredjanja i jeste bila tako strasna i vrela, baš zbog tog zabranjenog u sebi.
Bio je to pornić u kojem kurati Turčin,razbija debelom kurčinom vrelu usku pičku udate gospodje , pred mužem, svrršava u nju bez pitanja, prazni muda kao konj,u moju zgodnu ženicu, koja besramno svršav…procitaj vise na Pusica.com