CUCKOLD: Moja ženica je prava drolja i uživao sam u tome – I dio

Moja cvrkutava ,slatka ženica mi predlaže, da skoknemo negde večeras, jer je napokon vikendom slobodna. Ona nabraji trista varijanti…šta bi mogli, gde da idemo…i naravno, gde bi ona najviše volela. Meni je bilo svejedno gde, znao sam da cu joj ispuniti želju.
FUFICA je i dalje bila menadžerka poznatog kluba, a njena jebežljiva pojava mamila je goste da ponovo navrate i da „napare“ oči njenim jebozovnim izgledom, a posebno dupetom , koje bilo daleko iznad prosečnog. Nije ona bila jedina, niti najmladja u klubu, ali sa svojim koketnim ponasanjem, uvek je mamila muškarce, da joj pridju, udvarajuju joj se…dele komplimente, a naravno,svi do jednog su hteli jedno – da je nataknu na kurac. Naravno, da je ona odbijala one koji joj se nisu dopadali i glumila poštenje, kao, čudeći se, kako može neko “ da se udvara udatoj ženi“. Naravno njena nimfomanska pičkica i dalje je bila omiljena poslastica za mene, ali i za njeene jebače, koji su imali srecu ili nesrecu da je probaju – svi su hteli – „opet i još“.
Bio sam svestan da mi je ženica prava droljica i naravno uživao sam u tome…do ludila me dovodila, svaki put, iznova, kad bi mi dala do znanja, kako namerava da postane „žrtva“ nekog udvarača , koga bi sistematski izludjivala, znajuci, kako ce biti „kažnjena“ – žestokim sexom, jebačinom, koja bi obično počela koketiranjem u klubu, gde je radila, a završila bi u nekom hotelu, a ponekad i u autu – nataknuta na kurčinu jebača koji je imao srecu ,da mu moja drolja bude ljubavnica, da ne kažem kurvica za neko vreme.
Naravno, zavisi od toga kako bi se pokazao njen jebač-dečko… Svi su je tucali „ko tudju“, razguzivali i tretirali ko udatu drolju, koja vara muža i zaslužuje kaznu – rasturanje i tucanje cele noci. I svaki je hteo da to ponovi , svaki je na sličan način cvileo za njenom vrelom i sočnom pičkom, iako je znao, da joj poslužio, da zadovolji njene kurvanjske potrebe , da bude dobro izjebana. Nijedan nije slutio , da drolja, dok svršava i vrišti mu na kurcu, tražeci da je …procitaj vise na Pusica.com