Čika Miloš i moja devojka 3

nastavak, kao što sam i obećao… (Čika Miloš i moja devojka 2)„Imate tako mekane usne, profesore“ rekla je svom bivšem razrednom. „Moram da ih uporedim sa Miloševim“, a onda je poljubila čika Miloša. „Mmmmmmm“, oblizala je usne i poljubila opet razrednog nežno. „Ne znate koliko sam puta…“ nastavila je da ga ljubi, pa poljubila Miloša „… želela da me razredni uhvati za kosu i počupa ili još bolje za dupe“. Poljubila je opet razrednog „koliko sam puta maštala o tom sočnom jeziku u svojoj pičkici“.
 
Okrenula im je leđa plešući, polako spustila crvene pvc pantalone na pola dupeta. Izvirila je tanga delom. Pljesnula se obema rukama po dupetu uvijajući se i rekla „hoću da mi oližete guzu, hoću da me izbalavite celu razredni…i Vi Miloše“. Nastavila je da pleše lagano, a njih dvojica su dupe koje im je njihalo ispred nosa ščepali, a onda počeli da je ližu…ljube…stežu dupe…lizali su je tako sočno, da sam ja svršio sa druge strane kamere kao lud.
 
Naravno, kurac je ostao tvrd, jer ona nije gubila vreme. Spustila je i gaćice. Miloša je povukla za ruku i rekla mu da sedne na pod ispod nje. Približila mu se raširenim nogama iznad usana i rekla mu „znaš šta trebaš da radiš“. Čika Miloš je bez pogovora počeo da joj liže pičkicu. Ona se blago naguzila, povukla razrednog za sako, poljubila ga  i rekla mu ljubeći ga sočno „Vi ćete da me jebete u dupe, hoću da mi dobro pripremite guzu za to…davno nisam imala dva kurca na raspolaganju“.
 
Lizali su je kao ludi. Gurali su joj prste, pa opet lizali. Ona je i dalje zanosno vrckala i pušila cigaretu. Gledala je tako ka kameri. Poslala mi je poljubac. Znala je da drkam. Da, drkao sam kao da nikad nisam ranije.
 
Čika Miloš je i dalje lizao i obrađivao pičkicu. A ona je pozvala razrednog ispred sebe. „Guza mi je spremna, a da vidimo šta Vi tu imate“. Skidala mu je pantalone polako, a ispred nje je iskočila ogromna kurčina prava kao puška. Stajao je tako polu go ispred nje. Ona je uvukla dim, pa mu sa ustima punim dim…procitaj vise na Pusica.com