BISEX TROJKA: Lijepo iskustvo sa parom i nesto novo u mom zivotu

Bisex,seks u troje, erotske priče, zimska hladna noć, ja sam u stanu smaram se. Odlučio sam otići na čaj u obližnji kafić. Spremio sam se i krenuo. Ubrzo sam stigao, naručio čaj i sjeo. Bila je neka tekma na TV-u, gledao sam je i uživao uz čaj. U jednom trenutku nešto sam se zanio, a to je prekinuo nečiji glas. 
 
-E ćao, vidim sam si, da li ti se mogu pridružiti? 
Pogledao sam, a ispred mene je stajala žena otprilike oko 35-36 godina. Bila je veoma zgodna i lijepa. Naravno, rekao sam joj da je slobodno i da sjedne. Upoznali smo se. Zvala se Ivana. Pričali smo poprilično dugo, a onda mi je rekla: “mogli smo do mog stana, smor ovdje”. Prihvatio sam, spremili smo se i krenuli. Na putu do auta, rekla mi je da mi mora nešto reći. 
 
-Ovaj.. vidi ovako. Znam da će izgledati čudno ali da li bi volio da nam se pridruži i moj muž? 
Zastao sam na par sekundi, ne shvatajući šta mi je rekla. 
 
-ne brini ništa, svidjet će ti se, vjerujem da nisi nikad probao i da bi volio da probas
 
Rekao sam da ne znam, da mi je to čudno. Poslije kraćeg razgovora, ipak sam prihvatio. Sjeli smo u auto i odvezli se do njene kuće. Bila je to velika, prelijepa kuća. Ušli smo unutra i u dnevnom zatekli njenog muža. Imao je oko 44-45 godina, visok, onako zgodan muškarac. Bilo mi je sve previše čudno ali nešto me jako privlačilo. Upoznali smo se. 
 
-Drago mi je, ja sam Marko. Nadam se da ćemo se lijepo provesti večeras. 
Odgovorio sam mu da se i ja nadam istom i da mi je to prvi put sa dvoje ljudi. Rekao mi je da se opustim i da ne brinem. Popili smo par pića, popričali, opustili se a onda je ona rekla da pređemo u sobu i da će ona ubrzo doći dok se presvuče. Nas dvojica smo prešli u spavaću sobu. Kada sam ušao, sa lijeve strane sam primijetio gomilu umjetnih kuraca, nekih igračaka i tako dalje. Ubrzo je došla Ivana. Na sebi je imala samo crne tange. Skinuli smo se i nas dvojica i tad je počelo. Ja i ona smo se počeli ljubit i maziti dok je on legao na krevet gledajući nas i drkajući….procitaj vise na Pusica.com