Bisex priče: Zar mi je sin homoseksualac ( Bisex ) – I dio

Bisex priče: Zar mi je sin homoseksualac ( Bisex ) – I dio
“Ovo je moj sretan dan” reče sama sebi Elizabeta dok se vozila ulicom Franje Tuđmana,
približavajući se kući. Uspjela je iz ureda izaći oko 10 sati izgovarajući se na glavobolju i sada je ostatak dana samo njen. Bio je tako topao dan da je pomislila otići na plažu sa svojim sinom Ivanom. Rijetko je imala priliku da provede dan sa njim. Obično je vikendom sve puno da bi se išlo nekud. I Ivan će jako puno obaveza. Zaustavljajući se na prilazu kuće, sa zadovoljstvom je vidjela Ivanov bicikl – on je bio kod kuće. Bio je tu i drugi bicikl, koji ona nije prepoznala. Mora da je to jedan od njegovih prijatelja. Ulazeći u kuću krenula je reći da je došla, kad začuje zvukove iz dnevne sobe. Slušala je nekoliko sekundi, a zatim se nagnula i provirila. Slične zvukove je čula puno puta i sigurna je o čemu se radi. Sa mjesta gdje je stajala mogla je vidjeti Ivanov vrat. On je disao teško i govorio je niskim glasom.
 
“Oh tako je dobro…ti tako dobro pušiš kurac” zastenja Ivan.
Elizabeta se nasmiješi i lagano zacrveni u licu kad shvati da je pretpostavila dobro. Njezinom sinu upravo su pušili kurac.
 
“Pitam se tko je to?” zapita se Elizabeta u sebi. “Da li je to Sandra ili možda Maja?” djevojke sa kojima je Ivan hodao ovo ljeto. Misao da ih možda zatekne u nezgodnom položaju nije joj pala na pamet. Ona je već razgovarala sa Ivanom o životnim činjenicama. Znala je da kada dođe vrijeme ona neće moći spriječiti sina da postane seksualno aktivan. Isto kao što njeni roditelji nisu mogli spriječiti nju. Sve što je mogla učiniti je da bude sigurna da on dovoljno zna da donese pravu odluku.
Kako se povukla u hodnik primjetila je da može vidjeti kauč na kojem su oni iz kuhinje. Njezina znatiželja da vidi tko je ta djevojka pobijedila ju je. Kad je Elizabeta došla do kuhinjskog ulaza u sobu zastala je za trenutak. Osjećala se nekako čudno seksualno uzbuđena. Pomisao da vidi sina kako mu puše stvarno ju je napaljivala. I činjenica da se Ivan razvio u zgodnog mladića nije joj promaka…procitaj vise na Pusica.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.