Bazeni 2 deo

  Posle odlicnog seksa, sa frajerom smo pile pice na bazenu, smejali smo se i salili, kada je lik predlozio da pozove neke svoje ortake i da druzenje nastavimo kod njegove kuce.
 Ja Marija i Sanja smo se  pogledale i sve tri u glas odgovorile… 
– Moze ! 
  Nije proslo mnogo a mi smo vec bile kod njegove kuce, lik je imao ogromnu kucu i videlo se da je pun para, rekao nam je da se raskomotimo ,a da ce on skuvati kafu i pozvati ortake.
  Posle od prilike 20 minuta na vratima su se pojavili ni manje ni vise nego 12 likova , koji su bili slicne gradje kao i nas domacin , jednom recju sve zgodni momci. 
  Pocelo je upoznavanje i zezanje… momci nisu gubili vremena vec su odmah poceli da nas vacare. Za tren oka nasla sam se na podu okruzena sa 4 ogromne kite , halapljivo sam gutala jedan po jedan , dok sam druge nadrkavala. 
  Marija i Sanja su takodje pljugale po nekoliko kite i cula sam iza sebe kako mumlaju , dok se dave ogromnim kitama.
  Momci su se bas napalili , pa su poceli da mi kite guraju cele u usta, uz sve socnije komentare
– To to mala gutaj…. takooo celog ga progutaj tooo
– Ohhh ooohh sisaj to droljice  uhhh dobro ga sisas malaaa 
  Lupali su me kurcevima , po licu poceli su da me pljuju po faci i da mi pljuvacku razmazuju kurcevima, bila sam totalno ulepljena , ali i totalno napaljena pa nisam stajala ,vec sam im na smenu pljugala kite.
  Onda je jedan seo na krevet, mene gurnuli da ga opkoracim, drugi me je zajahao i svoj glavic prislonio na ulaz u moju guzu, poceli su obojica da guraju i za tren sam bila nabijena na dva ogromna, tvrda kurca, jedan me je heftao u picu, a drugi u guzu. 
  Odlepila sam od uzitka i pocela da vristim …
– Ahhh too jebi te me ..ah jebi te me jako …mmmmhhh ja sam drolja tuuuucajteee meeee
  Vristala sam, a oni su me resetali kurcinama… sobom je odkevialo moje i vriskanje mojih drugarica, koje su takodje bile razvaljivane od kurca isto kao i ja. Nase stenjanje se mesalo sa zveketom njihovih muda koja su n…procitaj vise na Pusica.com