Bazen 1.deo

Ustajem iz kreveta , odlazim u dnevnu sobu da sa svojom mamom popijem kafu, 10h je ujutru , a napolju vec 30 stepeni. Uzimam telefon i zovem drugarice da idemo na bazen, jer kako bi smo drugacije provele ovako vreo dan. Posle kafice dorucak, perem zube, tusiranje. 
  Izlazim iz kupatila , a drugarice su vec stigle, sede ispred kuce sa mojom mamom i caskaju, lujke u kupacim gacicama i ja izalzim samo u seksi kupacim gacicam sa peskirom i torbicom, na nogama naravno stiklice sa visokom petom. 
  Stizemo na bazen . puno je , muzika , ludilo… 
  Nas tri idemo jedna do druge vrtimo guzama, kao na modnoj pisti… muskarci nas smekaju, osecam hiljade pogleda na svojoj guzi i to mi prija. 
  Prostirem peskir i guzim se , a drugarica mi po guzi utrljava ulje , pljaska me po dupetu i smeje se, pored mene se guzi i Marija…guze su nam jedna uz drugu…a Sanja se ceri i nemarno nam po guzovima cedi ulje i samra nam guzove, sve tri se smejemo…to je nasa predstava za musku publiku, smejemo se dok se oni kuvaju na tihoj vatri i stavljaju novine preko kupacih, kako im se ne bi videle ukrucene kiturine.
  A onda uskacemo u bazen i prskamo se, kupaci su nam takvi da kada se nakvase postaju providni, ispod gornjeg dela jasno se naziru moje nadignute bradavice. 
  U bazenu flertujemo sa muskarcima… upucujemo bezobrazne poglede i cerimo se kao kretenke.
  A onda smo spazile njega , sav u tetovazama, sa crnim naocarima…navaljen u uglu bazena, odlazimo sve tri do njega i sve tri uz smeh u isti glas mu kazemo…
– Caooo…  on se smesi i odgovara nam
– Cao devojke … zgodan je stariji je od nas, ima oko 30 ali je bas zgodan i maco frajer, pocinjemo razgovor
– Macane sta radis ovde sam…prilazimo sve tri uz njega 
– Uzivam u pogledu
– Aha pa lepo … kazem ja gledam ga u oci i zavlacim mu ruku u kupaci, hvatam ga za kurac i lagano mu setam kozicu. Normalan covek bi na ovako nesto reagovao , ali ne i ovaj lik nije ni mrdnuo, kao da je sve normalno. Sanja ga hvata za mu…procitaj vise na Pusica.com