Adventska avantura

Sve je počelo prije tri tjedna. Uzeo sam godišnji 3 tjedna da za blagdane budem kući. Pošto vozim kamion nisam puno kući pa barem blagdane provest u svom krevetu a ne negdje u europi u kabini.
Sjeo sam navečer u kafić popit piće jer nisam dugo bio u svom kraju pa da vidim što ima novo. Kako je večer prolazila polako sam i ja htio krenuti kući jer je bilo dosadno ali u tom trenutku ulazi par djevojaka unutra. Cure fino dotjerane ali među njima jedna plavokosa visoka djevojka toliko jebozovna da mi je svašta prošao kroz glavu u sekundi. U minici i štiklama. Velike sise u košuljici na izvolite. Svako se okretao prema njima. Odlučio sam ostat još par minuta. Nakon nekih pola sata svi se zabavljaj ali ona samo sjedi. Prišao sam joj i upoznao se te pitao zašto je ” u kurcu”.
Počela je na njemačkom pričat, nije bila odavde. Ja pošto puno vozim u Njemačku znao sam jezik perfektno. Počeli smo razgovarat i odmah je živnila. Kaže kako je došla rodbini u posjet a niko nezna jezik pa joj je dosdno. I da nezna što će sasobom jer tek poslje božića ide nazad. I da joj je drago da ima s nekim porazgovarat. Malo smo razgovarali kad su oni krenili dalje u provod a ja sam krenio kući. Tek što sam sjeo u auto stvorila se pored vrata. Otvorim prozor i pitam sto je. Zabila mi je jezik u usta toliko strasno poljubila da mi se odmah digo. Te rekla kako me očekuja sutra u isto vrijeme na istim mjestu ali i otišla. Nisam mogao cijelu noć zaspat ni izbit je iz glave.
Napokon je došao taj trenutak ja sam se sredio kao nikad do sada. Kad je ušla ostao sam u transu. Sjeli smo za stol i naručili piće. Kroz razgovor dodjemo na temu jučerašnjeg poljubca. Kaže kako joj je drago da ima s kim razgovarat a i da sam njezin tip. Bila je starija od mene 6 godina. I friško razvedena. Pa joj fali muško društvo. Odmah sam ju uhvatio za nogu a ona se samo nasmiješila. I prešla mi rukom preko kurca. Koji se odmah probudio. Popili smo piće i šapnula mi jel imaš prostor. Jako sam napaljena i hoću te pokidat. P…procitaj vise na Pusica.com